Vrijeme je za trening u fitness clubu Step

Posjetite Fitness klub Step pozitivnih emocija, fitnesa, sporta i zdrave zabave. Step se nalazi u najužem centru grada, površine 400 kvadrata u Poslovnom centru Rose – novi Konzum iznad caffe Hills-a.

U prostranom, čistom i urednom, prirodno osvjetljenom i klimatizovanom  prostoru, uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, prijateljsku i motivirajuću atmosferu, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vježbanje. Klub sadrži kardio sprave, mašine za vježbanje i oblikovanje tjela,prostor za vježbanje u partneru kao i komfornu salu za grupne vježbe.

Fitness je opremljen sa 50 vrhunskih fitness sprava, nude najsavremenije sprave za vježbanje uz profesionalno edukovano osoblje i prihvatljive cijene članarina. Pored vrhunske fitness opreme fitness club STEP odlikuje ljubazno osoblje, priznati instruktori fitnessa i grupnih programa uz povoljne cijene. Za djecu do 12 godina treninzi su besplatni uz obavezno prisustvo roditelja.

Programi:

Samostalno vježbanje – Vježbanje na mjesečnom nivou uz korišćenje svih sprava u fitnes klubu…

Vođeni treninzi – Rad uz stručni nadzor trenera, demonstracija vježbi i korekcija u toku rada…

Personalni treninzi – Individualni odnos prema vježbaču u skladu sa njegovim sposobnostima, fizička priprema sportista…

Grupni programi – aerobik, pilates, kružni trening, hit trening, program topljenja masnih naslaga, program ishrane…

Prostor za vježbanje u partneru

Sve usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka (fitnes trenera aerobik – instruktora…..).

Ako želite da učinite nešto za svoje zdravlje, da utvrdite i unaprijedite nivo fizičke i sportske forme, redukujete tjelesnu masu, smanjite zdravstvene rizike, smanjite stres i opustite se, uz to želite i stručnu podršku onda je fitness klub Step pravo mjesto za vas

A  po čemu smo  drugačiji?

Želimo staviti naglasak na posvećenosti pojedincima, pogotovo početnicima, takođe radimo izradu najkreativnijih programa za vježbanje.

Cilj nam je da se naši članovi osjećaju dobro, i da u naš klub dolaze sa zadovoljstvom.

Zato ukoliko ste odlučili da svoje zdravlje i izgled konačno uzmete u svoje ruke, pridružite nam se!!!!  Dođite i uvjerite se u naš kvalitet.

“Ne vježbajte bilo gdje, vježbajte u najboljem i najopremljenijem fitnessu u našem gradu i šire.”

Vaš i naš Fitness club Step

Fitness club Step otvoren je svakim danom od 08-23h.

Nema komentara

Napiši komentar

*

*