Bugojno: Promocija knjige Spoznaja 19 jednostavnih koraka da postignete svaki svoj cilj, autora Elvise Kovačević

U Kristalnoj sali općine Bugojno, u petak, 20. oktobra 2017. godine održana je prva promocija knjige Spoznaja 19 jednostavnih koraka da postignete svaki svoj cilj, autora Elvise Kovačević iz SAD. Promotori knjige bili su Mehmed Pargan i don Ante Ledić, moderator Eneida Alibegović.

Knjigu Spoznaja 19 jednostavnih koraka da postignete svaki svoj cilj, izdala je BMG Bosanska medijska grupa, recenziju su uradili Esad Boškailo, Senada Cvrk Pargan i Ilijana Lučić, dizajn i grafičku pripremu Studio stardust Tuzla, a štampana je u štampariji Grin Gračanica.

Elvisa Kovačević, rođena je 1975. godine, u Bugojnu, gdje je i odrasla. Dvadeset godina živi i radi u Americi. Prije deset godina počela se baviti izučavanjem psihologije uspjeha, psihoterapije i uloge duhovnosti u kontroli uma. Certifikovana je kao strateški intervencionist Sl Coah (učitelj strateške intervencije), te savjetnik za lični uspjeh i razvoj. Također, certifikovani je expert lične transformacije. Radi sa ljudima i kompanijama koji žele više od sebe i svoga biznisa. Svoj trening savjetnika je završila sa Tony Robbinsom, najpoznatijim učiteljem psihologije uspjeha u svijetu, koji je transformisao živote milionima ljudi u 30 zemalja širom svijeta. Kroz dnevne metode ona uspijeva promjeniti svijest svake osobe koja posjeti njen seminar. Za 27. oktobar najavljen je njen seminar u Sarajevu.

1 komentar

Napiši komentar

*

*

  • Danis
    21 Oktobra 2017 at 23:07 - Reply

    Sad i iz Amerike stižu da zabavljaju ovu elitu jad i čemer sram vas bilo i va si tih knjiga 80 posto ovih je moralo doci jer su uhljebljeni eto od knjige se zivi trebamo citati i umrijeti od gladi ili lizati dupe ovim lopovima sto vedre i oblače