Budi i ti član fitness cluba STEP!

Nešto pozitivno u našem gradu, fitness club STEP u Bugojnu odlično je mjesto da započnete rad na svom novom tijelu. Step se nalazi u najužem centru grada, površine 400 kvadrata u Poslovnom centru Rose – novi Konzum iznad caffe Hills-a.

Fitness STEP je moderno uređena teretana obogaćena HIIT programom, a tu je i sala za grupne treninge. Fitness je opremljen sa 50 vrhunskih fitness sprava, nude najsavremenije sprave za vježbanje uz profesionalno edukovano osoblje i prihvatljive cijene članarina. Pored vrhunske fitness opreme fitness club STEP odlikuje ljubazno osoblje, priznati instruktori fitnessa i grupnih programa uz povoljne cijene. Za djecu do 12 godina treninzi su besplatni uz obavezno prisustvo roditelja.

Grupni programi prilagođeni su svakome, bez obzira da li ste početnik ili profesionalni sportaš. Bitno da se trudite i rezultati će doći. I zato dođite i izgradite svoje novo tijelo, na trening!

Armin Kadunić, certificirani trener

Iako smo upoznati sa činjenicom da bavljenje sportom pozitivno utiče na ljudsko zdravlje u svakodnevnom životu većina ljudi ne odlučuje se na vježbanje.

Naravno, postoje rekreativci koji su svjesni važnosti fizičke aktivnosti u većini slučajeva mnogi se odlučuju da neki oblik fizičke aktivnosti uvedu u životnu praksu kad im je zdravlje već urušeno ili kad su se neželjeni kilogrami nagomilali. Međutim, u ovoj oblasti itekako važi ona narodna poslovica: Bolje ikad nego nikad.

Mnogi početnici imaju mnogo pitanja: koji oblik vježbanja je najbolji, koliko vježbanja je potrebno, koja ishrana je najbolja i slično, a savjete je najbolje potražiti kod fitness trenera.

Fitness treneri se slažu da je potrebno vježbati tri do četiri puta sedmično po sat vremena i naglašavaju kontinuitet u vježbanju. Pored redovnog vježbanja treneri kažu da ne smijemo zaboraviti praktikovanje umjerene i zdrave ishrane.  Jeste li spremni početi vježbati?

Tu smo da vam pružimo prijatan i prijateljski ambijent u kojem možete vježbati u miru pod budnim okom naših ljubaznih instruktora.

Fitness club Step otvoren je svakim danom od 08-23h.

Nema komentara

Napiši komentar

*

*