Zabavite se, osjećajte se zdravije i sretnije u Fitness clubu STEP!

U poslovno tržnom centru Konzum  na prvom spratu već godina dana postoji fitness club Step. U izuzetno lijepom okruženju prostire se na velikoj površini za vježbanje, uspješno uspijeva zadovoljiti sve potrebe fitness, aerobic entuzijasta i grupnih treninga.

Opremljen je s oko 50 fitness sprava za cardio trening ali i za trening snage koje spadaju u sam vrh svjetske fitness industrije te novim i izuzetno kvalitetnim spravama za trčanje, bicikla, orbittrek, steperi, sprave za mišićne skupine kao što su noge, leđa, prsa, mišići ruku, veliki broj slobodnih utega kao i ostali potrebni rekviziti omogućuju svakome ko dođe u fitness clubu Step da postigne željene rezultate.

Ukoliko ste umorni, napeti, pod stresom, možda je pravo vrijeme da razmislite i posjetite fitness club Step, te pružite svom umu i tijelu neophodan odmor za zdrav život i regeneraciju.

Fitness club STEP odlikuje se raznolikom i bogatom ponudom programa, omogućuje vježbačima vrlo kvalitetno vodstvo i savjete stručnog osoblja tokom treninga, te izradu trening programa i programa pravilne prehrane.

Posjetite nas i obezbijedite sebi i svojim najboljim rekreaciju ili stručne treninge u dobro opremljenom i osvijetljenom ambijentu, pod stručnim i budnim okom naših instruktora.

Fitness club step otvoren je svakim danom od 08-23h.

Nema komentara

Napiši komentar

*

*