Pismo zahvale Hamze Malbašića povodom održanog Državnog TP BiH u Bugojnu

Proteklog vikenda, tačnije 14.05.2017. godine imao sam privilegiju, čast i zadovoljstvo, odnosno bio sam počašćen da budem dijelom velikog i lijepog sportskog događaja u našem Bugojnu.

Riječ je Državnom prvenstvu u jednom sportu, riječ je o Taekwondo prvenstvu Bosne i Hercegovine. Bila je to prava poslastica, očekivali smo više državnih prvaka, nije išlo…

Međutim organizacija je bila na nivou, a organizacija je upravo naš uspjeh, uspjeh svih nas.

Ovom prilikom želim da se zahvalim svim učesnicima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, sudijama, Taekwondo savezu Bosne i Hercegovine, Taekwondo savezu Federacije Bosne i Hercegovine, tehničarima iz www.tkdbih.com, medicinskom osoblju, zaštitarima, uposlenicima Radio televizije Bugojno, uposlenicima Kulturno sportskog centra Bugojno, našim vjernim portalima bug.ba i bugojno-danas, svim sponzorima koji su pomogli ovaj sada već istorijski događaj, a posebno jedno veliko hvala Načelniku Općine Bugojno gospodinu Hasanu Ajkuniću koji je podržao ovo Državno prvenstvo i izrazio želju da Bugojno bude domaćin jednog Balkanskog prvenstva.

Pa vidjećemo…

Još jedno veliko hvala i želim vam svima mnogo uspjeha, zdravlja i sreće.

Hamza Malbašić

Nema komentara

Napiši komentar

*

*