Motel Genex-M Bugojno

Turistička sezona je na samom pragu, a Bugojno iz godine u godinu postaje sve atraktivnije za turiste. Ugodan smještaj turisti nalaze u motelu Genex d.o.o. Bugojno koji je izgrađen 2002. godine. Posjetiocima nudi najbolji odnos kvaliteta i cijene. Motel Genex-M Izrastao je u porodičnom ambijentu.

Genex-M (2)

Predstavlja lijepu i prijatnu oazu koja je idealna za prenoćište, ali i za potrebe savremenih poslovnih ljudi, turista, mladih ljudi željnih provoda, kao i svih onih koje žele duži boravak u Bugojnu.

Motel Genex-M trenutno ima tri zvjezdice. Raspolaže sa 25 soba, 6 apartmana, 12 uposlenika, restoranom sa salom od 150 mjesta, posjeduje pizzeriju, restoran kuhinju i autopraonu.Genex-M (3)

Nudi besplatnu dostavu jela po narudžbi. Svaka od soba motela ima vlastito kupatilo sa tuš kabinom, klimatizaciju, moderan i udoban namještaj, telefon i internet. Uz svakodnevno poslovanje na principu a la cart, restoran organizuje razne proslave, romantična vjenčanja, svečane prijeme, seminare, kongrese i druge kulturne manifestacije. Po dogovoru postoji mogućnost organizovanja poslovnih ručkova i večera, svadbi, konferencija, maturskih zabava, rođendana, te svih vrsta svečanosti. Saradnju imaju sa velikim brojem poslovnih partnera od kojih izdvajaju KSC Bugojno.Genex-M (4)

Pored ugodnog smještaja u sastavu motela je i restoran, bogat sa širokim asortimanom alkoholnih i bezalkoholnih pića, te široki dijapazon nacionalne i internacionalne kuhinje. U mogućnosti ste uživati u specijalitetima kuhinje i vrhunsku uslugu osoblja.Genex-M (6)

Osim parkinga posjeduju i garažu obezbjeđenu čuvarskom službom i video nadzorom.

U sklopu motela je i autopraona gdje se vrše usluge pranja auta.Genex-M (24)

Dođite u ugodan ambijent motela Genex-M, u restoranu uživajte u gastronomskim specijalitetima naše kuhinje, bogat sa širokim asortimanom alkoholnih i bezalkoholnih pića, te široki dijapazon nacionalne kuhinje.

Ljubazno osoblje na raspolaganju vam je svih 24 sata kako bi Vaš boravak bio što udobniji i ostao u nezaboravnom sjećanju.

Motel Genex-M nalazi se na magistralnom putu M-5 na ulazu u Bugojno. Od centra grada udaljen je svega nekoliko stotina metara.Genex-M (1)

Ukoliko poželite odmor u četiri zida, ili se jednostavno umorite od svih aktivnosti koje pruža okolina ili obližnje planine ili pak odmor poslije uspješnih poslovnih obaveza u našem gradu, u vašoj sobi zagarantovan vam je mir i privatnost.

Genex-M Bugojno

Polje II bb

telefon:  030/254-023

fax:  030/251-285

mobitel:  061/154-296

mobitel:  062/702-744

e-mail:  info@genex-m.com

web: genex-m.comGenex-M (5) Genex-M (7) Genex-M (8) Genex-M (9) Genex-M (10) Genex-M (11) Genex-M (12) Genex-M (13) Genex-M (14) Genex-M (15) Genex-M (16) Genex-M (17) Genex-M (18) Genex-M (19) Genex-M (20) Genex-M (21) Genex-M (22) Genex-M (25) Genex-M (26)

Nema komentara