FIS ponovno među najpoželjnijim poslodavcima!

Prema nezavisnom istraživanju najvećeg portala za zapošljavanje Posao.ba, u 2017. godini FIS d.o.o. je među tri najpoželjnija poslodavca u segmentu maloprodaje.

Ova nagrada je posebno značajna jer predstavlja neovisne glasove građana BIH i u obzir uzima samo realne pokazatelje.
Kompanija FIS d.o.o. je tokom 2016. godine zaposlila oko 300 novih radnika što je svrstava na treće mjesto po ukupnom broju novozaposlenih u FBiH.

Za ovu prigodu Zoran Maros, direktor preduzeća FIS d.o.o. je izjavio: “Posebno nam je drago jer su naši napori prepoznati od strane građana BIH i naših zaposlenika. Naši rezultati govore o nama, a u budućnosti možemo obećati da ćemo nastaviti i dalje razvijati našu kompaniju i širiti prodajnu mrežu.

Naše preduzeće ima jasan razvojni put i viziju koju su nam od samog osnutka postavili njegovi suvlasnici. Dokazali smo da smo u stanju nositi se i sa najvećim izazovima i iz svega izaći još jači. FIS d.o.o. danas ima jedan veoma snažan management, te surađujemo i savjetujemo se sa najeminentnijim savjetnicima i managerima iz Europe, jer želimo biti u korak sa najnovijim trendovima poslovanja.

Posebno se zahvaljujemo našim djelatnicima koji su ujedno i naša najveća snaga, ali i našim cijenjenim kupcima koji su sve ove godine sa nama”.

Nema komentara

Napiši komentar

*

*