Almir Švago predsjednik Kluba zastupnika u Skupštini SBK posjetio Dom zdravlja Donji Vakuf

U utorak 18.04.2017. godine u radnoj posjeti Domu zdravlja – Donji Vakuf, boravio je predsjednik Kluba zastupnika u Skupštini SBK, gosp. Almir Švago. Sa stanjem i položajem ove ustanove gosta je upoznala v.d. direktorica dr. Rusmira Bašić. Izražavajući svoje zadovoljstvo zanimanjem zastupnika, kao i činjenicom da je došlo do ove posjete, direktorica je istakla da je Dom zdravlja kadrovski i materijalno-tehnički spreman da odgovori na sve potrebe i zahtjeve građana kada je u pitanju primarna zdravstvena zaštita. Isto tako dr. Bašić je ukazala i na neke probleme i potrebe Doma zdravlja, – prije svega nabavka automobila za prevoz dijaliznih bolesnika. Sa svoje strane Švago je izrazio spremnost da pomogne direktorici Bašić u nabavci neophodnog vozila, kao i bilo koji drugi vid pomoći i saradnje. Na kraju, sagovornici su saglasni kako je neophodno da ovih sastanaka i posjeta bude i ubuduće, a sve s ciljem kako bi zaposlenici Doma zdravlja imali bolje uslove za rad, a građani Donjeg Vakufa što kvalitetniju i bolju zdravstvenu zaštitu.

2 komentar

Napiši komentar

*

*

  • HODŽIĆ EMIRA
    19 Aprila 2017 at 10:30 - Reply

    PA GOSPODINE PREDSJEDNIČE KLUBA ZASTUPNIKA UČINITE NEŠTO DOBRO ZA OVAJ NAŠ PREDIVNI GRAD,TO BI BIO PRAVI POTEZ A GRAĐANI DONJEG VAKUFA BI TO I TE KAKO ZNALI CIJENITI.

  • enes
    18 Aprila 2017 at 23:27 - Reply

    ovaj kreno ko SDA, a pobogu imali drugacije nacina da se rekalmirate a ne ovako samo da vas neko vidi… kako vas nije stid…